Rreth Laboratorit

Laboratori

Pasja e Laboratorit brenda strukturës së Klinikës Koral, garanton një prodhim të shpejtë dhe cilësi të lartë të zgjidhjeve protetike, si për sa i takon estetikës ashtu edhe funksionit. Mjekët bashkëpunojnë ngushtësisht me laborantët dentarë duke arritur që të përcjellin ekzaktësisht dëshirat e pacientëve dhe duke i përmbushur ato në një kohë optimale.
Përvoja e gjatë e Teknikëve të Laboratorit përforcohet nga pajisjet më të fundit teknologjike për të garantuar saktësi maksimale dhe jetëgjatësi të punimeve:

  • CAD/CAM
  • Zirkon – porcelan pa metal
  • Emax – porcelan pa metal
  • Proteza mbi implante
  • Proteza te kombinuara
  • Faseta dentare
  • Ura porcelani
  • Proteza totale të lëvizshme