ARDIT FIZLLAJ

ARDIT FIZLLAJ
Laborant Dentar
Punon në klinikë që prej vitit 2016. Ka përfunduar studimet në shkollën Aldent dhe është diplomuar si laborant dentar në vitin 2014. Përgjegjës në departamentin e metalit. Njohuri në programin exocad, sistemi cadcam.
 • Kualifikimi

  Lorem Ipsum

 • Eksperienca

  20+ vite

 • Renditja

  Lorem Ipsum

 • Certifikime

  Lorem Ipsum

 • Bursa

  Lorem Ipsum

Punon ne klinike qe prej vitit 2016. Ka perfunduar studimet ne shkollen Aldent dhe eshte diplomuar si laborant dentar ne vitin 2014. Eshte licensuar ne 2018 nga urdhri i infermierit. Pergjegjes ne departamentin e metalit. Njohuri ne programin ecocad, sistemi cadcam.