Archive for Category: Sherbime

Pedodontia

Pedodontia është sektori i stomatologjisë që kujdeset për dhëmbët e fëmijëve....

Terapi

Trajtim I dhembeve te kariuar dhe endodontike. Terapia është...

Ortodonci

Sistemi Damon i braketave, braketa qeramike, braketa linguale, aparate...