Archive for Author: admin

Pedodontia

Pedodontia është sektori i stomatologjisë që kujdeset për dhëmbët e fëmijëve....

Terapi

Trajtim I dhembeve te kariuar dhe endodontike. Terapia është...

Pulpitet

Patologjitë pulpare ose pulpitet janë sëmundje të pulpës së...